Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u veel gestelde vragen. Wij hopen dat u hierdoor een goede keuze kunt maken. Mocht u toch nog vragen hebben, laat het ons dan weten.

In welke kleuren kan ik een LapCabby bestellen?

De lapCabby is er in 5 verschillende kleuren: blauw, oranje, houtskool, lime en paars. De GoCabby is er alleen in het blauw. Deze kleuren kom je tegen op de: handvatten, ventilatoren, interieur, lades en boxen (behalve bij de LapCabby 15H en de LapCabby 32H, die hebben grijze lades). De rest van de LapCabby is grijs.

Waar is een LapCabby van gemaakt

De LapCabby is opgebouwd uit een volledig gelast stevig stalen frame met robuuste grijze MFC bekleding om het apparaat licht te houden.

Heeft een LapCabby een koelsysteem?

Ja, alles LapCabby varianten hebben ventilatoren aan de zijkant. De LapCabby is getest en gecertificeerd. Daarnaast is de LapCabby beveiligd tegen oververhitting. Als de Sensor voelt dat de temperatuur boven de 35 graden uitkomt, stopt het opladen totdat de temperatuur weer onder de 29 graden is.

Hoe lang duurt het voordat ik alle tablets en laptops heb geïnstalleerd in de Trolley?

Volgens onze klanten duurt het de eerste keer ongeveer 30 minuten om alles goed en veilig op te bergen. De kabels zijn dan netjes weggewerkt en de tablets en laptops liggen op hun plaats. Na gebruik is het een kwestie van terugplaatsen en de kabels aansluiten.

Past mijn laptop in de LapCabby

De LapCabby kan laptops opslaan tot 19″.

Is er een trolley waar ik diverse apparaten in kwijt kan?

Ja, de LapCabbyMini 20V is ontworpen om meerdere apparaten op te bergen. In eerste instantie voor Netbooks, tablets en Chrombooks. Maar ook Laptops passen erin. 1 per box voor 11″ plus apparaat en 2 per box voor apparaten van 10″ of minder.

Wat is het verschil tussen de LapCabby 16V en de LapCabby 16h

Het enige verschil is de interne layout. Verder zijn er geen verschillen.

LapCabby 16V

De LapCabby 16V heeft vier lades welke elk 4 laptops kunnen opbergen.

LapCabby 16H

De LapCabby 16H heeft 16 individuele lades waar de laptops horizontaal opgeborgen kunnen worden. De LapCabby 16H is duurder omdat er meer lades in de LapCabby 16H zitten en dat is duurder.

Past mijn netbook in de LapCabbyMini?

De meeste netbooks passen gewoon in de LapCabbyMini, maar we raden altijd aan om even de apparaten na te meten. De LapcabbyMini box hebben de volgende afmetingen: W4,6 cm x D 45,6 cm en H 34,2 cm. LET OP! de LapCabbyMini heeft alleen ruimte voor adapters met een maximum plug diepte van 8,6 cm. De ruimte tussen de het stroomblok en de achterdeur (gesloten) is 10 cm.

Zijn de Tablets ook veilig in de LapCabbyMini Boxes?

Ja, tablets kunnen zonder probleem woren opgeslagen in de LapCabbyMini boxes. Voor extra veiligheid hebben we speciale tablet converters.

Welke tablets passen er in de TabCabby?

Eigenlijk passen alle tablets in de TabCabby, maar meet altijd even na. Een tabCabby lade heeft de volgende afmetingen: W39,9 cm D, 29,5 cm. De hoogte tussen de lades is 3 cm. Twee tablets liggen zij aan zijn op een lade. Let op, de Fujitsu M532 is te groot om er twee naast elkaar te leggen.

Passen er meerdere merken in een TabCabby

Alle merken passen in de TabCabby. Of het nu alleen Ipads zijn of Ipads en Android tablets. Het maakt niet uit. Alle tablets worden geleverd met hun eigen oplaad kabels. Deze kunt u gemakkelijk verwerken in de TabCabby en aansluiten op het stopcontact in de TapCabby. Zo kunt u alle diverse tablets opbergen in de TabCabby

Zijn er ook trolley’s waarin je minder dan 32 tablets kunt opbergen?

De GoCabby kan 16 tablets opbergen en de LapCabbyMini 20V kan tot 20 tablets opbergen. Er zijn genoeg mogelijkheden op die maier.

Worden alle tablets tegelijk opgeladen?

De TabCabby laad 32 tablets tegelijk. Zo duurt het opladen van 32 tablets net zo lang als normaal 1. Er is helaas geen indicator aan de buitenkant die aangeeft dat de tablets geladen zijn.

Is het mogelijk om achteraf Charge & Sync te installeren?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Dit moet gebeuren in de fabriek!

Zijn er nog meer trolleys die Charge & Sync aanbieden?

Naast de TabCabby Charge & Sync die 32 tablets kan opslaan is er de GoCabby die 16 tablets kan opslaan, opladen en synchroniseren.